E-PODSETNIK

E-PODSETNIK je namenjen svim osobama sa HIV-om, kao alat podrške u kontinuiranom pridržavanju i korišćenju ARV terapije.

Link E-podsetnika:

E-podsetnik vas može podsetiti:

  • kad treba da popijete svoju ARV terapiju,
  • kad da se javite svom lekaru za izdavanje E-recepta,
  • kad treba u apoteci da podignete svoju terapiju,
  • kad da obezbedite potreban uput za lekara specijalistu,
  • kad treba da uradite potrebne nalaze potrebne za kontrolu toka vašeg lečenja.

Prvi korak nakon vaše registracije i logovanja je postavljanje osnovnih parametara, odnosno datuma svoje poslednje aktivnosti na koju želite podsećanje, a potom i da izaberete na šta želite podsećanje i koliko često.

Mogućnost podsećanja na važne datume možete izabrati štrikliranjem s hodno tome kako vama najviše odgovara, putem: Email-a ili kalendara na telefonu.

Kako je E-PODSETNIK izrađen kao websajt rešenje, da bi olakšali buduće korišćenje i ulazak u aplikaciju, možete napraviti prečicu na vašem displeju telefona, klikom na - tri tačke (slika 1), a potom izaberite opciju - Dodaj na početni ekran (Slika 2).


E-podsetnik je osmišljen tokom 2019 godine od strane udruženja Crvena linija i lekara Infektologa sa Odeljenja za HIV/AIDS – Klinike za infektivne bolesti Kliničkog Centra Vojvodine. U saradnji sa Vega IT Sourcing iz Novog Sada realizovana je izrada E-podsetnika, a uz podršku i sponzorstvo Medicopharmacia iz Beograda.